DO TICHA!!!
DO TICHA!!!
Do ticha
jen tikají hodiny
Do ticha
pokoj se sešeřil
Do ticha
má milá uleháš
Do ticha
pár sladkých chvilek mi chceš dát
Do ticha
co pomalu tě zabíjí
Do ticha
políbím Tě na šíji
Do ticha
pěvně svírej deku
Do ticha
ještě pár tlumených vzlyků
trochu křiku
Do ticha
jsem se probudil
Do ticha
Tě vzal
zabalil do igelitu
a jako vajgl
zahodil
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 14.3.2013