Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tímto dílkem dokazuješ, že umíš psát i hezké věci a pozitivně. Nejsou to básně, dávej to spíše do fejetonů, nebo reportáží.
14.3.2013 9:33 | děda včela
Email:
Heslo: