Prošívaná romance
Prošívaná romance
Skrývala svou nahotu
za rozvrzaný paravan
bledý svit měsíce
a zašpiněná žárovka
letmo osvětlovaly její stud
tak sama
nevinná
daleko od domova
sbalená na hlášku
"Holka, stála bys za pokus."
stříbrná mlha
co přeměnila se v inspiraci
své vnady hnedle vyvalila
a svedla jeho ruce k tanci
ve světě zvířat
by jistě vážkou byla
zpět do reality
zde jen choutky
santusáckého chlípnika probudila
táhlo mu na padesát
už veděl co a jak se patří
a mladičkou švadlenku
hladí na matraci
-----------
spali málo
ani ne hodinu
a rozechvělé dívčí tělo
poznalo
jeho nesčetněkrát používanou jehlu
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 13.3.2013