Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
....jo až bude hlad,tak sežerem i boha...dobrý Marku...tvá tvorba opět kráčí tam kam má.
12.3.2013 19:51 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: