Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Blázen mluvící sám k sobě

Blázen mluvící sám k sobě

Zrnka písku v přesýpacích hodinách
sypce odměřují čas

sedí v polstrované místnosti
a poslouchá jejich vymyšlený tikot

jsem
snad v hrůzostrašných snech
nebo laudánem způsobených vidinách

neví o sobě
neví o životě
neví o světě

a tak...

vše se vlní

z rozpraskaných rtů
prahnoucích po vodě
vysává krev
nebo je rovnou otře o rukáv

sní
o veliké porci cukrové vaty
obnažených dívčích klínech
cholerických politických projevech
zkrvavených pavoučích nožičkách

a tak....

chvíli smích
chvíli pláč

utéct před tím

ale kam ?
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 11.3.2013
Přečteno (41x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti