Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Je mě zle

Je mě zle

Zvonečky zvoní,v hlavě mě cinká, kladiva buší,ničí mou mysl,ničí mě celou,není cesty zpět,není kam utéct.Buší celé dny,každou vteřinu,nemám sílu vyhnat to z hlavy,vydržet hodinu.Buší jak pominutá a já jsem v tom ztracená,nevidím cestu vpřed,jen rov a smuteční zpěv.
Co to je za život,stále se trápit,nepoznat radost,nemíti práci?Válím se doma dělat nic nesmím,jen koukat a prášky brát?Nevidím dopředu,vše zůstalo vzadu,jen splín a od těla zradu.Nerada to píšu,jsem tu zbytečně,život zničený,kdo si jen vzpomene na holku smutnou,co nebylo ji dáno smát se radovat?To to můžu rovnou zkoncovat.Pár lidí si popláče a nic …. nikdo z mostu neskáče.
Zvonečky cinkaj,na cestu doprovází,hlavně ty kladiva ty už nevyvádí.Cinkání utichá,lidi se rozcházej,já mam klid a duše radostně jásá,jaká je to pro ni spása
Publikoval(a): Katty1kacenka, 11.3.2013
Přečteno (237x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti