Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čas odejít

Čas odejít

ostuda lidstva Básně » ?nezařazené?

Anotace: už na to nemám musím to skončit

proč bych se snažil
vždyt je to zcela na nic
časem bych se usmažil
neznaje svých hranic
bez motivace
bez vůle a inspirace
nežiju sladce
život s krkem na oprátce
stačí podkopnout
židlí na níž stojím
chci z ní uniknout
sám sebe se bojím
cesta je dlouhá
proto z ní ted uhýbám
myšlenka pouhá
časem se na ní zas dám
není chut brečet
pozitivum prázdnoty
nechci už trčet
mám zcela jiné hodnoty
Publikoval(a): ostuda lidstva, 10.3.2013
Přečteno (78x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti