Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Beznázvoprostorová

Beznázvoprostorová

xoxoxo Básně » ostatní ...

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=t7-ZZUIF8hM ..vymyslet název je nejhorší

x


ŘEKLI..odevzdej nám myšlenky
a tam na rohu kde točí se svět
..zastavil se čas

měl jméno strach!

Když vrtají ti do hlavy
ti co před ničím se nezastaví
naruší to jemné soukolí
ten mechanismus orloje
to co mělo svou podstatou přebolet
..znovu se vrací zpět

věčné souboje uvnitř těla
málokdy poklidná řeka
co zdánlivě zdálo se klidné
bouřlivě plyne
jako život sám

někdy pocit že ke skále si připoután
kde rvou tvou duši na kusy
stále znova a znova
jak játra Prométhea
Špatné vzpomínky nejdou schovat na dno
když ta bažina uvnitř je nechce pohltit
a ti co jdou po VZPOMÍNKÁCH
..chtějí jen ty krásné na lepší časy
kde se dobře žilo a milovalo

.. ty hlasy v hlavě havěť divá
místo mě chtějí dýchat
tváře zkované za maskou
v srdci plno mám střepů
z minulých týdnů pomluv a závisti
těch co krákají u mého prahu


ptám se svého nitra..
zda slepá je má hvězda
bezcílně bloudíc tou souřadnicí citů
Bermudských trojúhelníků vztahů
a i když došlo k zatmění
vidím stíny na nebi co zrozeny novým zítřkům

je čas posunů
ten labyrint se uzavírá
přes minová pole a každý nádech bolel
Nezhasni má podstato bytí v mém ve mně
jen nezhasni jak olympijský oheň
po všech hrách

mé srdce touží po klidu
po tom přístavu u tebe
ta stará duše v mladém těle
má dnes první den na světě
zrodila se nová v noci
prostoupila náš vesmír..

to dobré uvnitř mé hlavy
nedostanou ti požírači krásných věcí
stále mám v sobě ten oheň který díky tobě živým

x
Publikoval(a): xoxoxo, 10.3.2013
Přečteno (70x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Květka Š., Robin Marnoli

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 16:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti