Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

A jsem to já

A jsem to já

Katty1kacenka Básně » o Životě

Anotace: Jak mě je?

Jak mě je?
Jsem doma,kamna sálaj,kafe na stolku, nebudu rušit tu idylku,je mě fajn,žádné chmůry,píšu s radostí,jsem to já,jsem doma a kamna sálaj,jsem doma,klídek noci nezničím blbými výroky.Jsem to já jak mě neznáte,musela jsem napsat,musela jsem psát,je mě dobře chvála bohu,nejsem zfetovaná povím vám,jen pár odlivek Vodky,jinak já.Je mlha,svíce svítí,na zahradě stejně roste kvítí,je jaro,lásky čas,moje mysl je jiná,cítim v kostech,že je to ono,vydržim do podzimu,pak děj se vůle boží,ale do té doby,chci žíti a radovat se z kvítí a jara,nesáhnu jinam,nejsem baba.Je jaro slunce se drápe,mám myšlenky jako to kvítí,žádný žal,jen radost,jen smích,to je můj lék,to je život,nebudu rušit,budu jen vám psát,doufam že depresese a žal,smyl noční déšť,budu jen s váma a na zlé nemyslet.Myslím na lásku,ptačí spěv,to je lék to je svět.Nebudu rušit,nebudu truchlit,mám toho dost,žal a chmury zůstaly v zimě,teď je čas se radovat a ne se zahrabat.Nebudu rušit,kafe chládne,mam ze života radost nemoc sice vládne,ale jaro je silný lék je mě fajn ,to je vše.
Publikoval(a): Katty1kacenka, 10.3.2013
Přečteno (165x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti