Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Paleta vzpomínek

Paleta vzpomínek

Tišinou, klidnými průsmyky
vedu čáru mlžných ozvěn,
úbočí sklopená pod víčky
jsou vlasy Marií,
oltářem vyobrazeným na nebi.

Vnímám stromy s oblými boky
i tíhu zvrásněných větví,
to polámané nemluvně pod kůrou
celím svými dlaněmi.
Miluji stromy….

Vzduch tak nervózně tančí
nad aurou mělkých kaluží
a ze střech padají plátky loňských jiřin,
vzpomínky vůně zahrad a lučin
uvízly mi v duši…
Publikoval(a): Lugilla, 9.3.2013
Přečteno (249x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sonja la Rosa, xoxoxo, qala, děda včela, Martin Havlíček, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 14:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti