Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Takhle mě neznáte

Takhle mě neznáte

Jemné paprsky dopadají na zem,jsme rádi že konečně je léto,paprsky hřejí duše rozehřívají a je nám fajn.Paprsky sílu dodávají,splín a nemoci vyhánějí,jen sluníčko sviť,ať je nám hic,my to sneseme,hodíme záda a budeme tě vnímat jak dobrého kamaráda.Půjdeme do stínu lesa,poslouchat stromů šum,půjdeme s milým,pošeptáme si jak se máme rádi,mávnem rukou nad komářím píchnutím,stín lesa nám to vynahradí a vůně lůna nás okouzlí,máme se rádi a to je jak sluneční svit,bez mráčků a bouřek,jak květy na louce co tak hezky voní,máme rádi život,ten co za to stojí.
Publikoval(a): Katty1kacenka, 9.3.2013
Přečteno (473x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti