Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Balada schizofrenního snílka

Balada schizofrenního snílka

Usnout spánkem zabitých hrdinů
a nedívat se vpřed ani vzad

ve snech se vznášet na obláčku
a realita
dušení v černých oblakách

plavit se škunerem z Bukoviny do Londýna
snít o dívčích hrdlech plných nulkového vína

cucat lem polštáře
a vdechovat do sebe peří

žít život běžný
žít život snový

avšak
vyvarovat se jejich soupeření

...

v polstrované místnosti
v sněhobílé kazajce zbrocené kapkami krve
s pocitem dvou klystýrů
u řitního otvoru
pak
těžko dovolávej se svého Boha
na dlouhé časy svěřen do péče doktorů
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 8.3.2013
Přečteno (52x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti