Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Auchuchu

Auchuchu

Tajp-ár Básně » o Lásce

Anotace: Holky někdy dokážou bejt tak strašně jednoduchý, až to prostě kluci nedokážou pochopit.

Už se ti někdy stalo,
že polilo tě blaho?
Že ti péro tak stálo,
že sis říkal " no ty bláho ?!"
Mě ano má milá parádo,
a koukal jsem, kde se to vzalo.

To ti takhle,
jednou kolem mě prošlo stádo a hned mě to ovládlo.
Polilo mě horko, pak hned chlad,
v tu chvíli jsem nevěděl,
kdo je můj kamarád.

Šel jsem za ní a oslovil,
chvíli dumal, pak osolil.
Dívka mi řekla, že támhle má fáro...

Pak už si vzpomínám jen na probuzení na jednotce ARO.

Otočím se a vedle mě dopis,
od jejího kluka,
"Zdravím tě, Vendys."
Publikoval(a): Tajp-ár, 7.3.2013
Přečteno (123x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 04:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti