Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tak trochu hříšně

Tak trochu hříšně

xoxoxo Básně » o Sexu

Anotace: Nox et amor vinumque nihil moderabile suadent :-)

-

Přistup ke mě můj pane
svléknu ti šaty
a pak dovolím já tobě
svléknout moje..

vstup do toho taje
co je příslib ráje
Plány se kříží
v té hvězdné výši

uchop konečně ty konce blůzky
roztrhej vše co stojí v cestě
za hebkou kůží..
co skrývá se v tichu
sama podstata prvotního hříchu

Nejsem žádná svatá modla
tak trochu pohanská holka
co vklouzla do tvé horké postele
i když se budu tvářit nesměle

budu dračice v ničivém tanci
rozezvučím tvé struny
nekonečnou rezonancí
když sjíždím rukou níž

ještě mnohem níž..

tam kde pulsuje ta síla
ničeho se neodříkám
tak trochu zkažená koketa
co s láskou se zapletla
ve vlhkém okouzlení zmámená
do zálivů vln zakletá

kde má hebkost
tam tvá síla ocele
nekonečná slast po těle
Všechny ty emoce
spředené v šeru
až k obnaženým bokům

až tam dolů..

u všech bohů
ztrácím hlavu z těch vzletů a pádů
putuješ mou oblastí soumraků
tam mezi stehna spadla výheň
přiopilá krásou okamžiků
V tom čase pak napíšu
do třísel tobě tajný vzkaz

že vlíbávám se do všech krás
tak žíznivá stále jako ty
kolem zní sonety souznění

a ještě než se doopravdy rozední
mnoho smyslného ti odtajním..
necudné verše na tvém těle
připomínka noci

..proč se chvěješ?

ta sugesce doteků mě vleče
v magii tvého meče
až tam k podpáleným výšinám

-
Publikoval(a): xoxoxo, 6.3.2013
Přečteno (1823x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: 1Leo, a1ička, NikitaNikaT., Jin&Jang, bera, děda včela, modrá, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 23:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti