Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vyznání

Vyznání

Rendys1970 Básně » o Lásce

Anotace: Někdy i pouhé ohlédnutí je víc než tisíce slov...

Tvé jméno je mým osudem
To už jsem dávno poznal
Chci abys zářila štěstím
I to jsem také přiznal

Vždy, když jsem s Tebou lásko
Rád poslouchám Tvůj hlas
Všechna slova co vyslovíš
Jsou plná zvláštních krás

Po každém Tvém doteku
Tvé ruce lásku vyjeví
Bez slov a Tvůj pohled nádherný
Mou lásku k Tobě objeví

Rád tisknu se k Tvému tělu
Umí tak nádherně hřát
V té chvíli myslím na jediné
Co nejvíc své lásky Ti dát
Publikoval(a): Rendys1970, 5.3.2013
Přečteno (449x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Anype, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 03:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti