Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

POCIT

POCIT

michaela07 Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: jsem zamilovaná...do tebe...víš:o)

Jsem jako kytka medová,

co před ničím se neschová...

Jsem jako oheň planoucí...

jsem jako lístek tonoucí...


Jsem tvá podkova ztracená..

Jsem jako víra zlacená...

Jsem slza deštěm omytá...

Krajina sněhem přikrytá....


Svobodná jsem... přesto bloudící

Jsem láska - tajně toužící..

v přílivu hledám naději

a nevím co jsem raději.............


Snad úsměv tvůj jednou mi odpoví,

na otázku - kterou nikdy ti nepovím.

..že od začátku...to cítíš...stejně jako já!

...a jestli chceš...tak mi to stačí......
Publikoval(a): michaela07, 5.3.2013
Přečteno (1046x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: SK, xoxoxo

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 00:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti