Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

My dva...

My dva...

Skrz neviditelné slzy
koukám na hodiny
pomalu odbíjí dvanáct
v pokoji je tma
a kyvadlo se kývá

sem, tam

jak je to dlouho
co zhasla žárovka
den dva

v prstech žmoulám starý chleba
snažím se z něj něco vytesat

marně

víc inspirace má žaludek
co chce také něco jiného
než víno
nutící šťávy běhat

nahoru, dolů
sem, tam

válet se v prázdných konzervách
žít v jednom punk a grunge
jako Kurt a Courtney
Sid a Nancy
mohli jsme být na to taky dva

teď
jen tvá vůně
se line v předsíni
jdu si zakouřit

aby zmizela...
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 5.3.2013
Přečteno (62x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti