Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jeden den

Jeden den

Bez Tebe jen jeden den
a není mi už do zpěvu
né, necítím se podveden

"Jsem jen závislý"

na Tvém krásném úsměvu.



Bez Tebe jen jeden den
a mám od klidu blíž ke vzteku
vím proč jsem tak otráven

"Protože jsem závislý"

na Tvém něžném doteku.



Bez Tebe jen jeden den
a jsem hladovým lvem v kleci
důvod dávno objeven

"Jsem závislý"

na Tvé existenci.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 5.3.2013
Přečteno (879x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Formis, Cecilka, SK, michaela07, Madam Butterfley, děda včela, Ružka, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 20:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti