Okovy
Okovy
Anotace: Jeden z mnoha ve velkém stádu...
V šedi špinavého města,
okovy na nohou.
Toť je má cesta,
být jeden z těch co nic nezmohou.
Otrok svých potřeb,
já musím otročit .
Jak za živa pohřeb,
jak bez nohou míle se plazit .
Jeden z mnoha ve velkém stádu,
s davem já musím jít jen .
Často sním jak okovy lámu ,
však jen pouhý je to sen.
Publikoval(a):
Bad Monkey, 3.3.2013