Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dokola

Dokola

Až budeme mít jen lásku
jako na dlani
bez černých šmouh
výfukových plynů
a rybích kostí

podíváme se navzájem do očí

a zjistíme
že se k sobě vlastně vůbec nehodíme

vyndáme klíče
dáme je na stůl
sebereme si každý svoje věci

odejdeme

abychom se v příštím životě zase sešli

a tak pořád dokola...
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 3.3.2013
Přečteno (51x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, děda včela, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti