Po mejdanu
Po mejdanu
Zoufalé ráno
už pomalu se rozednilo
vpíjím se do šedi snění
co ještě včera
tak barevné bylo
odpadky, prach
a spousta cizích lidí
znám je
SNAD
pocit nechuti
odcizení
...
chodit v moři konfet
co samy se neuklidí
dopíjet flašky zvětralých vín
a tiše pozorovat
jak (ne)šťastlivci
spí s dalším v objetí
...
sebrat kabelku
tajně ukrást ještě jednu flašku
a rychle utéct
než život v kutlochu probudí se
čekám dole
kouřím
koukám do oken
fajn pocit
BEZPEČÍ
než tam nahoře
kde můžu bít nedobrovolně poblitá
někým
kdo zrovna spěchá k záchodové míse
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 2.3.2013