Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V jediné chvíli

V jediné chvíli

James Libustka Básně » o Lásce

Anotace: ................

v jediné chvíli
roven žebráku i králi
v roztrhaném fraku
či oděn v hermelínu

v jediné chvíli
za mnou mosty se pálí
a v dáli již slyším
šum božích mlýnů

v té jediné chvíli
mě netíží čas
všem hodinám za zády
ručičky svážu

v té jediné chvíli
můj svět nemá kaz
a všechny své problémy
z vědomí smažu

v té chvíli jediné
kdy ženu svou objímám
vše ostatní tak snadno
významu ztrácí

v té chvíli jediné
kdy radostí oplývám
kdy cítím lásku
která se nevytrácí
Publikoval(a): James Libustka, 28.2.2013
Přečteno (410x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marie Bernadeta, bera, a1ička, děda včela, LadyLoba Romana, Tera.kuckuc, Ružka, Marcone, Robin Marnoli, modrá

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 03:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti