Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Když srdce září

Když srdce září

srpen Básně » o Lásce

Anotace: ...

Když srdce září

Když máme rádi - život je snažší,
problémy všední - lépe se plaší.
Úsměvy planou - kde duše jásá,
láska je dar, chlouba a spása.

Nevrlý soused - náhle je milý,
city mu vlídnost - do tváře vryly.
Ospalý kocour - radostně skáče,
ač míval pověst - drsného rváče.

Špinavá ulice - tváří se krásně,
milenci sobě - skládají básně.
Lampy všech světel - s lunou se páří,
když srdce kvete a pro jiné září…
Publikoval(a): srpen, 28.2.2013
Přečteno (377x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, ProTom, Tera.kuckuc, Annie_13, GAIA77

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 04:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti