Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Na jiném literární serveru jsem četl báseň 14 leté holky, co jí umřel tatínek, četl jsem báseň táty, co mu umřel šestiletý syn, báseň dívky, co se jí po roce zabil přítel...ano...byly to bolestivé básně, až mi kapaly slzy, ale fetovat? Sám také nejsem prost bolesti,(zemřel mi nejbližší kamarád po půlroce hrůzných okolností...aj.) ale vždy se dá najít přítel...a život jako takový je ohromný dar....
...jo a už jsem něco psal o formě pro báseň, tak promiň tohle prostě netipnu už jen ze zásady...omlouvám se.
RM.
28.2.2013 18:11 | Robin Marnoli
už sem ti to psal jednou a píšu to naposled,bud ti pomůžou lidi nebo stromy. Ale ještě existujou vyjímky jako sem já....já sem se z toho dostal úplně sám...a věř si nebo ne.
28.2.2013 17:42 | Martin Havlíček
To je hodně smutná života náplň!A je to vůbec náplň?Myslím,že máš na víc než si vzít drogy a jít spát!Trochu se nad sebou zamysli,zda takhle hodláš prožít život...a jen o tom psát!Člověk taky pro to musí něco udělat,víš!?Nic ti totiž nespadne samo do klína!
28.2.2013 10:21 | modrá
Přestaň fetovat, vyjdi si jen tak na procházku, bav se s lidmi, žij.
28.2.2013 9:43 | děda včela