KARAFA VZTAHŮ.
KARAFA VZTAHŮ.
Anotace: Karafa je rozlitá touhou po úniku rozbitá.
,,...přátelství ticha pocházející z hlučné samoty
všechna bolest světa se scukla do mých nicotných útrob
Hle rozlitý koštýř s vínem
to Ty jsi toho vinen
Po obloze plují mraky
po kolejích jezdí vlaky
je spousty sebevrahů co neumějí zemřít taky
Polární záře romantikům o životě káže
Tónina důvěry je křehká
chlap ví jak rozpoznat když je holka lehká
Rozum je však po splatnosti
rozplynou se skutečnosti...,,
Publikoval(a):
Lavander, 27.2.2013