Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzpomínky

Vzpomínky

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: Jenom malinkanté střípečky, které se zaryly tak hluboko, že po letech, jakoby se právě včera staly...

Stále mě chytáš za myšlenku,
vzpomínky, lásko…
když rozepínal si mi ne jen halenku.

Nebo polibek, jen z nenadání
vlepený na rety…
pro mazlení i milování máš nadání.

Když utírals mi první slzu,
utrženou z bolesti…
nebo dotýkal se něžně mých prsů.

První den, když se oči střetly,
zažehly plamen lásky…
rázem se city srdeční spolu spletly.


Tenkrát jsem ještě vůbec nic netušila…
… až za čas, až Tvé svědomí, bázlivost
dala sílu slovům všechno mi říct.


A slza v Tvém oku se mihla,
snad zbývá otázka,
kde a s kým bych dnes vlastně byla.


Copyright © 2013 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 27.2.2013
Přečteno (266x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martina Primová, modrá

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 04:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti