Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

stříbrná mušle

stříbrná mušle

Soptík 13 Básně » o Lásce

Anotace: Láska na první pohled v 17-ti

Je tmavá noc,
přesto hvězdy planou.
Křičím o pomoc,
slzy mi z očí kanou.

Hladíš mou dlaň,
srdce zahřívá se
šeptám zůstaň,
nikdo nedívá se
vše jen spí.

Ležím schoulená
tiše jak na oltáři,
má dlaň studená
taje na Tvé tváři.

Mušli rozbitou svíráš s mojí dlaní,
lásku ukrytou máš v něžném pousmání
ráno přichází a já se hrozně bojím,
že už nikdy snad
naše ruce nespojím
mušlí stříbrnou.
Publikoval(a): Soptík 13, 27.2.2013
Přečteno (185x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 04:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti