Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

"Nevadí" v zimní dni

"Nevadí" v zimní dni

"Otevři dveře."
zašeptals do tmy
a vzduch voněl
kapkami deště spadlých z vlasů

snad si chtěl vidět
krásu bíle zapadaných dnů
nebo mezi nás
jen nechat vejít prázdnotu



chtěla jsem tě naposled políbit
mými černými rty
ale
tys mi nedal naději

nevadí

vzala jsem kabelku z rybích šupin a odešla
rty rozpadly se v prach
nezachránil si je

nevadí

i ty jednou shniješ !!
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 26.2.2013
Přečteno (53x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, NikitaNikaT., Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti