oxizepam
oxizepam
Sluníčko se ještě snaží prorazit podzimní mlhou,nemá už ale tu sílu co rozehřívá moji duši.Ronit slzy nebudu o dvě tablety oxizepanu vezmu víc a sluníčko?To už mě sotva trápí i když se snaží ze všech sil,stejně ten boj s podzimem nevyhraje.Tablety začínají zabírat a já jak víla se Koukám na svět jinýma očima.Sluníčko vydrž ještě chviličku,ráda se dívám jak se kytičky snaží kousek tebe ukráct.Sluníčko,také bych si kousek tebe chovala,zamkla na pět západů a potají tvoji sílu čerpala.Jenže to patří do říše pohádek,tak sáhnu po prášcích a nechám se alespoň někam unášet.
Publikoval(a):
Katty1kacenka, 25.2.2013