Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sněhové vločky

Sněhové vločky

Sněhové vločky, snáší se z oblaků
na zemi dělají studenou peřinu
barví ji do běla, pan Lada kreslil je
jsou jako hvězdičky v ledové podobě
jak křišťál nejčistčí, v kráse své třpytí se
vem je však do ruky a ihned ztratí se
na jaře roztají a zmizí, kdo ví kam
v zimě však jsou zde zpět ,Martin je přivolá
Publikoval(a): Tomiho82, 25.2.2013
Přečteno (856x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bera, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti