Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

421. Nikdy jsem neměl koně

421. Nikdy jsem neměl koně

Robin Marnoli Básně » o Lásce

Anotace: ...neměl, to je fakt

Použij svůj hlas
pro radost mého srdce
(ať teče zas tak měkce)
znáš přece tóny naší písně
a tvůj rozsah sahá na hvězdy...
jejich žár
ten jejich žár mi něco připomíná...



Nebe není opuštěný
to my...
tak mě neopouštěj
nebo nateču mezi mech
a tvé rty rozpustím
do peřin ledové královny



Nikdy jsem neměl koně
a taky
taky nenosil u pasu meč
ale přesto mám srdce hrdiny
i když ranní noviny
nezaplním činy svými



Tak použij svůj hlas
pokud nemohu tě spatřit
chtěl bych tě slyšet...
Publikoval(a): Robin Marnoli, 24.2.2013
Přečteno (172x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Cecilka, bera, Marcone, Martin Havlíček, LadyLoba Romana, modrá, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 04:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti