Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Postřeh....je na čase ho zase najít,nebo se tu jako lidé už nechytáme...bod za téma a trefnost.
25.2.2013 17:57 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: