Zamilovaný kýč
Zamilovaný kýč
Sbírat zbytky chtíče
z cihlových zdí
trošku se červenat
v zapadajícím slunci
líně chytat chmýří
babího léta
při vlakových nádraží
a čekat
až pojede
náš vlak
co odveze nás do stanice
BEZEJMENNÁ
tam chytneme se za ruku
naše rty se spojí
a půjdeme vstříc
osudu
světu
nic naši lásku nezprotiví
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 22.2.2013