Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

*Taky teta

*Taky teta

Květka Š. Básně » Říkanky

Anotace: i když trochu jiná...

Sněhulína

Znáte tetu Sněhulínu?
Ze sněhu dělá zmrzlinu,
pro skřítky a trpaslíky
do kornoutku i do ruky.

Na zmrzlinu ze sněhu
dává z ledu ozdobu,
pak čokoládou dochutila
a pořádně našlehala.

Sněhulína,jednu porci
dá skřítkovi v starém hrnci,
druhý klobouk nastavil
do zmrzliny se pustil.

Dík,skřítkové děkují
a ještě si přidají,
naše teta Sněhulína
dělá další,není líná.

Sněhu má dvě hromady
z celé naší zahrady,
tak pozvala si pomocníky
všechny kluky,
Sněhuláky.

*-˘-*
Publikoval(a): Květka Š., 22.2.2013
Přečteno (307x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, děda včela, Linzerka, Marcone, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 12:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti