Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

možno

možno

LadyLoba Romana Básně » ?nezařazené?

Anotace: zase loňský archív 8.11.2012 volně inspirováno Jamesem Libůstkou :-)

Chceš ďalšiu šancu?
Ale čomu? Prečo?
Povieš mi to pred svedkami
obyčajnou ľudskou rečou?

...

Naučil si ma
milovať Ťa
len myšlienkou,
nežnou,
vzdialene.
Bez perspektívy,
ale šialene

Chceš moju lásku?
Tú predsa
dávno máš

Objatie?
Príď bližšie,
vyhrabem ceduľku
Free Hugs

Chcel si
snáď žiť so mnou?
Mať so mnou deti?
Ja o tom
nič neviem
a ty?

Chcel si mať slobodu?
Riekla som "Bež!"

. . .

A iste chápeš,
že kto mi chce zle,
tomu vravím „Nie“

Je možné,
že snáď si chcel
moje zrútenie!?

Nechápem prečo,
alebo ho
ešte chceš?

. . .

Ale,
že by si mi
ozaj chcel zle
-
tomu neverím

Možno si si
ešte jednu šancu
vytvoril
Publikoval(a): LadyLoba Romana, 22.2.2013
Přečteno (67x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Lipová, Marcone

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 17:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti