Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

E, eje a plno dalších hloupých rýmů

E, eje a plno dalších hloupých rýmů

Postarám se o Tebe
až budeš jednou nohou v hrobě

potichu
si v koutě budeš skládat rekviem
v rytmu psychedelie
psát závěť na kyselinou napuštěný pergamen

dumat co s tebou bude
až skončí dnešek

na stole pomalu uvadající orchiedeje
láhev Merlotu
a ve vzduchu vznešené ideje

...

Postarám se o Tebe
až budeš obouma nohama v hrobě

přinesu ti zelený věnec
VZPOMÍNÁME

Merlot byl dopit
SPI SLADCE
A DOBŘE !!!
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 21.2.2013
Přečteno (44x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti