Papoušek
Papoušek
Anotace: Báseň z roku 2013
Jsem papoušek v zlaté kleci,
jsem papoušek bez peří...
Opakuju plitké kecy
a nikdo mi nevěří...
Až si pera nechám dorůst,
až zas začnu nanovo...
má játra budou jako jantar
a v žaludku olovo...
Publikoval(a):
J.H.M., 21.2.2013