Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mám rád

Mám rád

Zlato mám rád že jsi svá,
Když říkáš všechna slova tvá.
Ať jsou krásná nebo hezká,
mé srdce ti tiše tleská.

Mám rád že se neohneš,
svými názory nikdy nepohneš.
Že se jen tak nebojíš,
s málem se nespokojíš.

Mám rád když jsi se mnou,
když můžu držet ruku tvou.
Avšak stále pocit mám,
že nás oba málo znám.

I když tě držím v náručí,
těžko se ti poručí.
Za to může vášeň pouhá,
tvoje nezkrotnost a touha.
Publikoval(a): Jelínek Rockefeller, 21.2.2013
Přečteno (90x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 23:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti