Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ráno

Ráno

tleskot Básně » o Životě

Anotace: Probouzení

Ráno

Už zas je ráno,
v koupelně kotel spíná
a pomalu ohřívá topení.
Na rozlúčku na mě spánek kývá
a sen se ve všední den promění.
Tož měj se dobře noční pohádko,
několikrát za noc ses mi zdála
a ve tmě potěšilas nakrátko,
od šera všednosti jsi mě odpoutala.
Pravda je ovšem, že za celý svět,
a stává se to skoro každé ráno,
už si nevzpomenu, pohádková dámo,
cos mi vlastně chtěla vyprávět...
Publikoval(a): tleskot, 21.2.2013
Přečteno (170x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huhlinka, Krokyno

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti