Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jistota

Jistota

stravla Básně » o Přírodě

Anotace: jistota

Dívam se ráno z okna
a venku mlha jen
zaclání mi obzor.
Tam na východě přeci
rodí se nový den,
mě cáry bílých mraků
se válí za oknem.

A přeci tuším zázrak,
velikou pravdu pravd,
je neměnná,je stálá,
proto nemusím se bát.

Den se přece zrodí.
Slunce po dráze své
pravidelně chodí.
Publikoval(a): stravla, 20.2.2013
Přečteno (196x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., děda včela, Lugilla

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti