Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

noční inspirace

noční inspirace

LadyLoba Romana Básně » o Životě

Anotace: 27.01.2013 i alkohol v malých dávkách je vlastně jen na dobré trávení

najednou se přistihnu,
že už zase
listuji herbářem vzpomínek

některé ještě mají štiplavou vůni,
ještě oči orosí

jiné vyvolají bouři smíchu
jo, mám v životě kliku

další jsou tak křehké,
že se snažím na ně nedýchat,
aby ještě chvíli tady byly
než se změní v prach

jsem asi prostě
prachsprostý závislák
na sladkobolných vzpomínkách
Publikoval(a): LadyLoba Romana, 19.2.2013
Přečteno (154x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mirastus, Lipová, koiška, Doradolanska, Martin Havlíček, děda včela, Ružka, LifeIsFight, Marcone

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 07:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti