Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

díra

díra

miska vah zhroucená
pod tíhou slov, žena
na konci pěny
letmo obnažení
nechcem být v obležení

voda a střepy
stále jsme slepí
v prázdné ulici
s puškou na líci

jdou života prostí
bez rozkazu
na smrt

čelíme mrazu ...
já a
no to je jedno

mlčky
jako plačky
ty taky bez rozkazu,
prostě pláčou nad hrobem

jako já ...
Publikoval(a): Marcone, 19.2.2013
Přečteno (208x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martina Primová, Sonja la Rosa, Martin Havlíček, Květka Š., Ružka, Lugilla, Retor, Robin Marnoli

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti