Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prázdnota

Prázdnota

andul.malinova Básně » ?nezařazené?

Anotace: Moje první básnička.Moc od toho nečekejte.

Ten pocit prázdnoty,
proplakané noci,
sny plné temnoty,
všechno v její moci.

Ta díra v mé hrudi,
sotva zahojená.
Pár lidí mě povzbudí,
pak jsem spokojená.

Potřebuji zapomenout.
Už nikdy na to nemyslet.
Už si nikdy nevzpomenout.
Měla bych se zamyslet.

Srdce na tři půlky mám,
protože si mi ho vzala.
V nic už ani nedoufám.
Ze země jsem skoro vstala.

Můžeš za to ty!
To ty jsi ta vráska!
Za to,že srdce zlomilas mi.
-Neopětovaná láska.
Publikoval(a): andul.malinova, 19.2.2013
Přečteno (77x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Krokyno, Retor, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti