Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lovci citů

Lovci citů

richie. Básně » o Lásce

Anotace: zimní melancholie lásky

Srdce mají chladná
jako bílá sukna zimy
jsem jen další oběť snadná
když kráčím mezi nimi

Jejich slova zasněží
bez štítu, téměř nazí
pod kabát až k páteři
hřejivé vzpomínky pak zmrazí
a z posledních pocitů
stanou se chladnokrevní vrazi

Zahnán v koutě mojí poutě
třesou se mi ruce
vždy však zahřeje mne naděje
ve svitu mého slunce

Pak jen s klidem odpovím
že vím, co se děje
chladných slov se nebojím
mám to světlo, co mě hřeje
Publikoval(a): richie., 19.2.2013
Přečteno (377x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Leňulína, Moog, Soptík 13, Martin Havlíček, Septi, Radous.fly, Marcone, Retor, GAIA77, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 04:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti