Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

svět je temnota života

svět je temnota života

MaYaDerpinson Básně » o Lidech

Anotace: Momentální vypsaní se z duše mé osoby...

Když mě život dusí
Když mi nedává na vybranou
Někdo ustoupit musí
A já projdu chodbou temnou

Můj život je temnotou
Můj život je světem
Chci být s osobou milovanou
Pak bude můj život znova světlem
Publikoval(a): MaYaDerpinson, 18.2.2013
Přečteno (149x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Kiwi-Alone, Květka Š., Retor, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 10:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti