Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Beruščina letecká společnost

Beruščina letecká společnost

Doradolanska Básně » o Přírodě

Anotace: Znám jednoho, a ten mi pořád říká "můj podnikavej broučku"

Mohla bych býti holkou hmyzí
co mávnutím krovek snadno zmizí

Když už bych létat uměla
nebyla bych tak nesmělá

Založila bych si leteckou
společnost
s názvem " Pod švestkou"

Byla bych hmyzí letuška
myslím, že nejspíš beruška
Publikoval(a): Doradolanska, 18.2.2013
Přečteno (209x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Retor, Lugilla, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti