Přelom
Přelom
Přelom
Další den si v šeru mizí
a zítřek je mi stále cizí.
Oči se mi klíží únavou,
duši mám zas bolavou
i myšlenky hlavou plavou.
Tělo mé jest slabé a padá,
srdce nové odvahy si žádá.
Noc se láme v čerstvý den,
já nevím, avšak mám svůj sen,
že všechno bude plné krásy jen!
Publikoval(a):
Kateřina Svobodová, 17.2.2013