Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poušť

Poušť

Zmizet
a už se nevrátit
v písečných dunách
mít dlaně plné mravenců

a snít si

o chutných hodokvasech
číších plných vína
o eunuších
zpívajících líbezné tóny
v jejich neposkvrněné kráse

vyprahlá
usínat
když slunce sklání hlavu za obzor

napůl živa
napůl polomrtva
hrát blues
na suchý trávy stvol

4 dny
4 noci
s fata morgánou

avšak

kobry, štíři a chřestýši
si tě jednou najdou...
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 17.2.2013
Přečteno (65x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, a1ička, Retor, Lugilla, MV1

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti