Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V zimě na Ukrajině

V zimě na Ukrajině

Doradolanska Básně » o Přírodě

Anotace: Jak mi bylo u kamarádky na Ukrajině - pohoda, pohoda...

Ležím si v posteli s hlavou podloženou
loket zabořený do peřiny

Oči mi utekly z okna ven
tam někam do krajiny…

…na špičky stromů

Ráno mi odkrylo bílý den

Měla bych přidat do kamen
ale nechce se mi z postele

Obzorem právě proletěli dvě labutě
ladně a synchronizovaně
Labutí manželé

Mám ráda obraz Ukrajiny

Tak ještě jedno polýnko
trochu si prohřát dlaně
a zase zpátky na kutě

Všude je dobře, doma nejlíp
Ale mě se teď nechce domů
Publikoval(a): Doradolanska, 17.2.2013
Přečteno (153x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Lugilla, Retor

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti