I tohle ze mě leze
I tohle ze mě leze
Nebudete věřit,byla jsem sama,teď mam ženu anděla snad z nebe spadlého,tahá mě ze sraček,stojí při mně,miluji jí za vše co pro mě dělá i za to že jen je.Je to anděl z nebe spadlý,který se ujmul holky padlý,dodává jí sílu,radost a novou mízu.Měla sama těžký život,teď veškerou lásku dává na ruce,sosám a beru vše.Beru lásku,beru anděla,co mě panenka Maria snad dodala.Máme hodně plánů,nedržím se při zemi,chci s ní vzlétnout,nebudu lhát,je moje milá má jméno Zdena.
Publikoval(a):
Katty1kacenka, 16.2.2013